Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

godmorgon?

Av jenny moden - 10 augusti 2008 10:37

Nä det kan man väl inte säga, har inte kunnat sovit nästan någonting i natt tack vare min jävla hals,  jag harnästan inte kunnat andas och lungorna har pipit hela tiden , fett jobbigt, i allafall så vaknade vi nyss, och det är fortfarande förjävligt i halsen . ewwes hals tror jag inte heller är så bra men hon verkar vara på bra humör & de är väl bra. i går kväll kom micke hit, och nykter var han då inte i allafall , haha, han svamlade om allt möjligt, så jag & ewwe skratta i hjäl oss åt honom, haha. menmen. han somnade till slut i soffan . i dag ver jga inte vad som hönder . bara ligga antar jag som vanligt, eller om man går på dyket eller nått, fr det verkar faktiskt vara fint och varmt ute , hoppas det håller i sig bara, . låg och funderade as mkt i går kväll om allt möjligt, hur jag ska göra ? vetr ingenting längre tycker jag allt är bara så jävla komplicerat .men det ordnar sig . har inte hunnit tänkt så mkt i dag. jaja, orka inte skirva mera..


uppdaterar sen.
Nu har man inte gjort så mkt som vanligt igen, jag micke,rasmus& ewwe var på pizzan förut och åt . jag åt kyckling rulle, ewwe med och rasmus o micke åt pizza, vad gjorde vi mer då , jo jag och ewwe va på dyket en stund sen gick vi tillbaka till henne , ja koka kaffe och så där sen satt vi ute på gräsmattan och drack de. sen har vi spela up beat som är skit kul. på www.kaninkul.se  och sök på up beat. haha, sen gick jag till smörten haha :p och hämtade madrassen. och han matade en katt med tonfisk. sen gick ja tillbaka till ewwe, så vi har spelat ännu mer på kaninkul ,i morgon ska man till den där jävla arbets förmedlingen , men man måste. ska på en skrivkurs hela veckan sen vt jag inte, på torsdag ska jag och ewwe dricka tills på lördag eller söndag tror jag , haha vi har bestämt så nu i allafall. men de kommer ju inte bli alla dagar för det kommer vi aldrig palla med. men någon dag i allafall kommer de ju att bli av, hoppas man hittar nått roligt då i allafall så de inte bli det gamla vanliga , att sitta hos samma folk och bara öggla. hoppas man får pengar inna de då, menmen, nu ska jag fortsätta spela. skriver mer i morgon. GOD NATT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se