Direktlänk till inlägg 9 augusti 2008

Badat&ätit toast.

Av jenny moden - 9 augusti 2008 20:51

Har man nyss gjort, det blev ingen utgång i dag , och tackafan för det , skulle aldrig palla det som man mår nu , men i allafall , jag & ewwe har nyss badat och ätit toast, och druckit 2 öl , nu så ska vi antingen spela eller kolla på film .  i dag har man inte gjort så mkt, jag vaknade hemma hos mamma, sen åkte jag hit,  varit med ewwe & rasmus, varit till stefan och hämtat nästan de sista sakerna, det känndes bra att han och jag kunde prtat som normala männsikor, och det känndes inte allt konstigt :D.  och det är jag glad över, måste dit och  hämta tältet och det också, som han och jag skulle tälta med isommar men vi har bara sovit där 2 gånger under hela sommarn . :/.  haha dyrt tält men men, jag kan sova i de me någon annan i stället, jag o ewwe ska åkta till tallin snart, :D ska bli skojjigt, men då vet jag inte omdet är bara hon o jag eller om detr kommer fler med,  i gpr va jag in till stan med malin  och drack lite öl och sådär sen åkte jag hem till mamma sov där i natt, menmne, ska inte skriva mer.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se