Direktlänk till inlägg 7 augusti 2008

sjukling

Av jenny moden - 7 augusti 2008 15:04

jaha , i dag är man sjuk då  :/ . har ont i halsen & feber. men det funkar ändå . ewwe ligger i sängen & se helt död ut, ja har nyss duschat . sen ska vi kanske på bio , och se sex and the city. det har inte blivit av en och vi som skulle på premiären . det var ju ett tag sedan den 21 juni tro ja de va eller nått.          väntar på mamma & syrran nu , dom skulle komma hit och lämna alvedon och pengar tror jah , sen ska jag fråga om mamma kan ta med sej wilma hem . de är jobbigt att passa henne då man är sjuk , gå ut med henne och leka de är man inte så pigg på  att göra idag. menmen, nu ska ewwe på ica sewn ska vi dricka lite kaffe!up.

nu sitter jag och ewwe vid varsin dator. mamma & syrran kom hit med dom förut, sen ska jag feta i mig en pizza . orkar inte göra nått annat i allafall , så då får det bli en stor fet pizza.! men det gör inget för jga äter inte det så ofta.ewwe sitter & nörda på att spela Guitar hero  på datorn.

haha , ewwes pappa är här oxå  och lyssna på någon musik  på telefonen . menmen, ska gå nu ,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se