Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

JAHOPP

Av jenny moden - 1 augusti 2008 11:07

i går var jag med ewwe, vi satt hemma hos henne och jag skratta ihjäl mig , hela kvällen , vi somnade väl runt 12 tror jag , och har sovit skit bra. mår inte ett dugg dåligt helle , jag har nog blivit så less att jag inte bryr mig längre och det känns skönt för då vet jag att det går fortare att komma över dig :) . hhihi . har inte varit ledsen nått i dag heller, och i i morrse då jag vaknade va jag på skit bra humör, och de är första gången , efter alla gånger du gjort det , och då menar jag många har faktiskt tappat rääkningen på hur mkt det är, men i allafalll , alla andra gånger så har jag mått piss , men inte nu , och det är för att jag är less och tycker att det var bra att det hände. för då kan jag sluta ora mig över dig hela tiden och det känns skit skönt. men hoppas att du inser sen att nu kan du inte viffta med lillfingret så kommer jag springandes, inte denna gång, du riskerade att tappa mig och det har du nu gjort, kommer ALDRIG komma tillbaka mer och hoppas du inser omn ettt tag att du gjorde världens misstag , för det gjorde du . haah menmen .


Man vet inte vad man har förns det ör borta!

och jag är borta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se