Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

vaken nu?!

Av jenny moden - 18 juli 2008 06:43

Ja och lite tokig är man väl, men det är inte lönt att sova nå mer för jag ska ändå hem till mamma med 08.50 bussen och hämta wilmus :D . i dag åker min sötnos till sthlm :( kommer bli tomt utan honom men som tur va har jag ju vovvarna  så helt själv blir jag väl inte. men jag lär ju inte sitta inne i lägenheten hela helgen heller, förhoppningsvis!  men jag skriver mer under dagen
DAGENS HOROSKOP:

Kräftan 22/6-22/7

Fredagen blir överraskande på många sätt. Bland annat avslöjar du något som du hade tänkt tiga om.
up .09.04

Nu har man varit hos mamma & hämtat wilmus :). vart så gla att träffa henne och hon blev överlycklig då hon såg mig :) så söt, drack lite kaffe med mamma och pratade med henne lite .sen tog jag bussen tillbaks till paco som va ensammen ett litet tag. men hn har varit så duktig :). nu ska jag göra lite nytta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se