Alla inlägg under maj 2008

Av jenny moden - 8 maj 2008 20:02

i dag har jag varit med wilma hos vetrinären , hon fick en spruta.

sen har jag varit med malin och suttit på stranden skit mysigt, mår faktiskt jävligt bra just nu , känns skönt, och lättande, jag sov ju hemma hos stefan i natt på soffan med tanke på att bussarna inte gick och ingen taxi förns klockan var 8.

vaknade hos han runt 10 då han väckte mej då gick vi ut med hundarna, sen följde jag med han upp och fikade, sen åkte jag hem,

jaja ska ut igen med maaaaaliiin! :D ,


uppdaterar sen..

Av jenny moden - 7 maj 2008 03:50

Nu har man kommit hem i från örebro. det var jätte trevligt att vara med emelie i dag ,jag hjälpte henne lite grann iallafall med och lasta , men inte så mkt, tog bara dom lättaste sakerna :P.

wilma vart överlycklig nu då jag kom hem lillgumman min ..

somnade i bilen .sov kanske 3 timmar , men det är kört med att sova nu i allafall, kan inte har alldeles för många tankar i huvudet och blir bara ledsen då jag tänker på en viss sak.


aja, uppdaterar sen.


sitter man här igen , inte kunat sova nått, varit vaken i 2 dygn ,är trött men kan inte,var nyss ute med wilma,stefan ringde och sa att han skulle lämna mina sista saker jag har hemma hos honom :(.

han låter glad när han ringer precis som inget har hänt att han inte mår dåligt för 5 öre. menmen vad kan man göra, försöka glömma honom , det kommer jag göra, men det kommer ta tid. men ändå någonting inom mig hoppas och ber att han ringer och säger att han vill att jag ska komma, eller att han ringer och frågar om han får komma till mig,att han vill mysa och hålla om mig igen, att han saknar mig, men det kommer aldrig hända. men det är i alla fall min högsta önskan just nu , jag vill inte bara ligga och skriva om mina problem och hur ledsen jag är, men jag känner att det  känns bättre en att bara ligga raktupp och ner, skit trött och känner mig helt döende. FAN! jag älskar ju dig, fattar inte , förra onsdagen var det den sista apri l och då var allt så jävla bra mellan oss, men en vecka senare pooofff!! är det inte vi igen .:´( jag var inte ledsen ett dugg i går, visst var jag men jag visade det inte utåt,  i dag har jag visat det hela morgon för mamma, jag har inte varit torr i ögona någonting. men men, hoppas kan man alltid göra, men just nu känns det helt hopplöst att ligga och hoppas på nått som aldrig kommer hända.


JAG SAKNAR DIG SOM FAN! MIN LILLA GULDKLIMP!

Av jenny moden - 6 maj 2008 06:08

Ingen kul dag igår, vaknade hemma hos stefan :). där jag alltid vill vakna,upp med honom , åkte hem, sen gick ner till malin och sen drog vi till back och drack öl , jag mår fullständigt piss efter det som hände i går, stefan du ska veta att du är det bästa som finns i mina ögon , det kommer aldrig finnas någon som dej , var rädd för den hära dagen ,:(. men jag visste att den skulle komma.  och det var så jävla äckligt att jag drömde precis det som hände. när jag vaknade kramade jag om dig hårt och var så jävla lättad att det bara var en dröm . men ändå hände det bara 30 minuter efter . du är min ögon sten mitt allt jag kommer alltid finnas vid din sida då du behöver mig , jag ställer alltid upp för dig och hoppas du finns för mig med, att jag kan ringa dig som vanligt och prata med dig, utan att det ska kännas som att du inte vill .jag hoppas verkligen att allt ordnar sig och att du vill vara min igen . du gör mig lycklig och hel. du ska veta att jag älskar dig något kopiöööst mkt ;) . det brukar du säga kopiööst  haha , saknar redan att vakna vid din sida och bara pussa på dig,krama dig och allt, du är den myskigaste pojkvän man kan ha, !


JAG ÄLSKAR DIG! OCH VÄNTAR PÅ DIG TILLS DU VILL IGEN!


om det kommer hända . HOPPAS!




Up.

jaha, har man varit till back hämtat min väska, mamma följde med mig i morrse.sen åkte vi till stan där mamma skulle köpa hö , jag köpte lite godsaker till wilma + att hon fick en halsduk där det står "Rör inte min matte" hheh , har varit vaken sen halv 5 i morrse ganska trött, men det går inte att sova som sagt -ringde taxi och åkte hem då.

i dag ska jag vara med emelie, ska följa med henne då hon jobbar, så kommer väl hem runt 5 i morgon bitti .det ska bli kul och skönt att komma bort härifrån ett litet tag , fyfan. .



up-

ja nu väntar jag på att emelie ska komma,hon ringde nyss och sa att hon var på väg.fan vad skönt att komma i väg ett litet tag.

Mamma är hundvakt det var snällt.

wilma ligger på golvet bredvid mej med sin lilla halsduk,hon är så jävla söt i den .det fanns en där det stog "min matte är singel" haha, tänkte välja mellan den och den jag köpte,men den här vart bra.

har ätit lite fiskpinnar och potatis, men det gick inte . få äta nått på väge. menmne ska göra mackor och lite oboooy nu :D.

Av jenny moden - 4 maj 2008 14:37

igår var jag med ewwe stefan johnny sassa och joel, jag och ewwe satt ute och tog en öl. men hon stannade inte så länge hon åkte upp till ullis, jag gick till dom andra som satt och kollade  på bilarna i kvissle.vi gick in efter ett tag och satt här men jag va inte på humör , efter ett tag kom malin hit :). och drack men det varade inte länge, för jag vart sämre och sämre och orkade inte vara med någon , så joel och sassa gick ut, och malin åkte hem , förlåt så mkt för det menjag orkade verkligen inte, stefan stannade inne med mej :) sötnos , jag sa att han skulle vara ute med dom och ha roligt men han ville vara med mig och kolla på film och mysa, men jag somnade och han låg och höll om mej, vaknade av att han låg och snarka lite , så han hande somnat han med,  haha, sen i natt hade jag tydligen pratat i sömnen , jag hade rest mej upp i sängen och böjt mej ner på golvet och tydligen plockat upp nått , men det fanns ingen där,  sen hade jag sagt till stefan "jag lägger den här under din kudde , hundarna höll på bita på kaffe grejjjen,  VA? sa stefan , vadå , den du kokar kaffe med, .glas grejjen sa han då , NÄÄ  sa jag , då hade han klivit upp ur sängen gått in i köket och kollat men det var inget som fattades där,  haha , ja jag vet inte alls vad jag höll på med , men skratta i hjäl mig gjortde jag i allafall då han berättade det. vakande runt 10 i morrse, hade inte ont i magen just då , men det kom efter jag och stefan ätit ravioli.MAGSJUKAHELVETE + att man är förkyld och har hosta, fy fan , va ut med hundarna men orkade inte gå långt för magjäveln, gick in igen stefan satt sig vid datorn och spelade  och jag la mig och kolla på film , men somnade, fick ett sms av syrran , efter ett tag kom stefan och kröp ner hos mig,  han gick till tvätt stugan och jag värmde upp maten jag skulle äta i går, kött och ris, men vågade inte äta så mkt. för spy lär jag ju göra i kväll  men tanke på att det inte brytit ut en , men är 100% säker på att det är magsjuka, vet precis min magont då , ligger i sängen nu och kollar på ugly betty ,har inte följt den här sesången, nu börjar desperate housewiwes, det ska jag kolla på.



uppdaterar sen-


Ligger han här igen , vad har man gjort, jo bara legat och latat sig, men tanke på att man är inte den piggaste idag, mådde bra förut, va med stefan på ica och handlade lite oboy och mackor,sen fikade vi ,men nu kom allt tillbaka. ligger och hostar och harklar sig hela tiden, det lixom sticks i halsen , + magontet på det,

Ska kolla på film nu , kommer somna det vet jag redan men det är väl skit i samma , hoppas jag kan sova bra i natt så jag inte håller på hosta upp lungorna .nu kom stefan in i vardagsrummet, ska sluta GODNATT!"

Av jenny moden - 2 maj 2008 11:53

Vaknade i morrse av att wilma hade gjort inne , bara att kliva upp och torka,sen kröp stefan ner under mej och somnade så :) . så jävla mysig är han, varje dag och varje kväll,natt och morgon :D . han gick och tränade förut och då han kom tillbaka hade han med sig en ros till mej ,och ett kort där det står jag älskar dig sötnos på så jävla underbar.


JAG ÄLSKAR DIG STEFAN ERIKSSON <3

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards