Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

fy fan vilken kväll i går,

Av jenny moden - 17 maj 2008 16:59

var meed cattis i går, åkte till back satt där ett tag sen skulle jag gå till sassa och joel och prata , men det vart lite mer, jag däcka inne på toan , sen i sängen. ändå drack jag inte så mkt, men jag drack nog för fort, i alla fall , vakande i morrse och visste inte vart jag var, men kom på sen att jag var hos sassa och joel , stefan sov bredvid mej , sen gick vi in till soffan och sov där så att joel och sassa fick sängen , stackarna, dom fick sovapå soffan, dom är så jävla snäll , tack så mkt att jag fick stanna kvar där :) .somnade på¨soffan vid 9 . vaknade i gen klockan 13.00 ,då gick jag och stefan ner till honom och åt pizza,, det var skit gott :D . som vanligt då-. sen åkte vi med 15.15 bussen till bredsand. han gick till tommy och jag gick hem . men nu sitter jag hos syrran.  väntar på malin , vi ska bara ta en öl var med syrran .för hon ska ut sedan , så jag tänkte att hon kanske ville ha sällskap ,så nu siotter jag här, vet inte vad som händer sedan ,


förlåt så mkt cattis, att jag lämnade dig och sen inte ringde ., men hoppas verkligen du kan förstå varför .förlåt.


upp ,sen


jaa , då har man kommit hem från syrran . det varade inte länge. menmen . det blir nog jävligt lugnt i kväll för min del . orkar inte dricka nått mer nu , vet inte vad som händer. bara ligga och kolla på film tror jag. men nått vill jag ändå göra men inte med intag av alkohol men nått annat skoj ,vi får se, syrran sa att ja och malin fick sitta hemma hos henne i kväll så vi får se vad malin säger om det , hon kanske bara vill ta de lugnt också .aja.


up.sen

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cattiz

17 maj 2008 21:17

Hej gumman.. ne det e lungt de :P Ja förstår endå.. Ja ha inge batteri på mobben,sen e laddarn hos back,annars hade ja ringt. Det är ju inflyttningsfest hos morot ikväll om du e sugen på att dra dit men inte dricka =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av jenny moden - 19 mars 2009 09:31

Det va ett jävla tag sedan jag skrev här-. Imånga av inläggen var det slut titt som tätt mellan mig &stefan . allt har ändrats, vi bor nu tillsammmans i en tvåa i nolby & väntar vårat första lilla Mirakel :D . Vi ska förlova oss till sommanren då ja...

Av jenny moden - 3 september 2008 16:54

www.jennymoden.blogspot.com  tänket inte ha den här fula stela bloggen längre. ...

Av jenny moden - 1 september 2008 20:29

Har inte skrivit på ett tag, i dag har jag varit med ewwe, vi har varit  ute och druckigt kaffe hos mamma, sedan åkte vi till kvissle där jag hämtade wilma :)  min lilla älskling, sen har vi varit hos henne och pratat en massa, i helgen var jag med e...

Av jenny moden - 21 augusti 2008 17:38

Vaknade i morrse runt 11, då klev stefan upp sedan jag strax efter, fikade och så där, sen gick han o träna och jag gjorde mig klar. sen skulle jag ta bussen till ewwe, stog vi busshållsplatsen ett bra tag då jag inser att det ïnte går någon trafik ,...

Av jenny moden - 15 augusti 2008 11:05

Har så jävla ont i ryggen . flög i hop på golvet i går då jag hosta så jag tro fan jag fick ryggskott ,förjävla ont. menmen nu skiter vi i det.  idag ska jag o ewwe på krogen , men ingen av oss mår så där jätte bra i dag :/ , menmen det går nog över ...

Presentation

Omröstning

vad är du för stjärntecken?
 vattuman
 fisk
 vädur
 oxe
 tvilling
 lejon
 kräfta
 jungfru
 våg
 skorpion
 skytt
 stenbock

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Blogkeen
Följ         JENNY .MODÉN :D  Tänk inte på du kanske inte är någon i hela världen  ,tänk på att du kanske är hela världen för nån     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se